Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: “Η απεργία συνεχίζεται”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Την απόφαση να συνεχίσει τον αγώνα, για την εκπλήρωση των αιτημάτων του, έλαβε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών, έπειτα από την συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Τα μέλη του ΠΣΑΚ, έπειτα από την τρίωρη συνάντηση τους με τον Υφυπουργό κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν ενήμερος για αρκετά από τα αιτήματα τους, δεν αποδέχθηκε τα περισσότερα από αυτά και ζήτησε πίστωση χρόνου.

Ακολούθησε τηλεφωνική συνομιλία των μελών του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ, όπου αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να γίνει και νέα Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα.

Αυτό που μένει, πλέον, είναι η αντίδραση των ομάδων.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκάμηνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση, καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ.

Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε