Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν έπρεπε να αρχίσει ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ καλεί τους παίκτες να πάρουν οι ίδιοι μέτρα για να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ακόμη μια απόδειξη πως οι καλαθοσφαιριστές αποτελούν απλά τους κινούμενους στόχους σ΄έναν πόλεμο των οργανωμένων στρατών των ομάδων το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους διαιτητές.

Βρίσκονται στην πραγματικότητα στον “κέντρο” του κυκλώνα. Oι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τους και τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο.

Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Ο τελικός έπρεπε καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι΄ αυτό τον λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν’ αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης.

Αφήνουν μαχαιροβγάλτες να αλωνίζουν στα γήπεδα – Συνέλαβαν δυο οπαδούς για τα αίσχη στον τελικό του μπάσκετ – Ψάχνουν άλλους τρεις

“Ρημαδιό” το Ελληνικό μετά τον τελικό του μπάσκετ – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Το χρονικό των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού (VIDEO)

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος και ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα αίσχη στον τελικό μπάσκετ

Μετά το… θρίαμβο των “ανεγκέφαλων” νίκησε ο Παναθηναϊκός

Οι Σέρβοι το…διέκοψαν – Ξύλο στον τελικό κυπέλλου Ερ.Αστέρας – Παρτιζάν(VIDEO)

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός – “Ζούγκλα” αιωνίων το Ελληνικό

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών – “Κάνετε τα χατίρια αυτών που σας πετάνε πέτρες”!

“Πόλεμος” στο Ελληνικό! – Διακόπηκε ο τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε