Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ψαλίδι” 12 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το έλλειμμα της ΠΑΕ ξεπερνά τα 26 εκ. ευρώ και ακόμη κι αν γίνει η ΑΜΚ οι “πράσινοι” θα πρέπει να περικόψουν άλλα 12 εκ. για να μπορέσουν να μηδενίσουν το χρέος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει “δραματικές” περικοπές στο μπάτζετ της νέας περιόδου και μάλιστα ανα αναλογιστούμε ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται οι ανανεώσεις των συμβολαίων τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε στους μετόχους αναφέρει ότι το ταμειακό έλλειμμα της ομάδας για την επόμενη χρονιά είναι 26,843 εκατ. ευρώ. Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνει, θα προσφέρει 15 εκ. ευρώ άρα θα απομείνουν 11,8 εκ. που θα πρέπει να βρεθούν άμεσα.

Με δεδομένη την κρίση και το ότι ο κόσμος δεν είναι σίγουρο πως θα στηρίξει και πάλι την ομάδα με την αγορά τόσων διαρκείας, τα έσοδα αναμένεται να είναι περιορισμένα αφού δενπάρχει και η εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πώληση κάποιων παικτών μοιάζει με μονόδρομο για τους “πράσινους” που αναζητούν τον άνθρωπο ο οποίος θα πάρει το 25% των μετοχών που έχει αφήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και θα τρέξει τον σύλλογο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε