Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ψαριανός: Τον Ντέμη τον αγαπάω αλλά έγινε Ιούλιος Καίσαρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Έλληνας βουλευτής απάντησε σε όσα ανέφερε στην επιστολή του ο Ντέμης Νικολάιδης ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες που του πρότεινε με sms.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γρηγόρης Ψαριανός:
 
Οι Φαναράδες Κιντής, Κανελλόπουλος και άλλοι του βάζανε λόγια. Εγώ δεν είχα τσακωθεί ποτέ με τον Ντέμη και δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κουβέντα μεταξύ φίλων έγινε πρώτο θέμα ύστερα από πέντε χρόνια”, τόνισε αρχικά ο βουλευτής για να συμπληρώσει:

“Είμαι στεναχωρημένος που την βλέπω έτσι και δεν πάω στο γήπεδο για τον λόγο αυτό. Η παρούσα φάση είναι για γέλια και για κλάματα. Είναι κωμικοτραγική. Έχω πολλά να πω αλλά δεν θέλω», ενώ επιστρέφοντας στον Ντέμη Νικολαΐδη υπογράμμισε: «Τον Ντέμη τον αγαπάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Στο ματς με τη Μίλαν που κερδίσαμε 1-0 με το γκολ του Σέζαρ (σ.σ. παιχνίδι ομίλων Champions League/2006), όταν φώναζαν το όνομά του εκείνος σηκώθηκε και χάζευε τον κόσμο. Τότε είπα ότι τρελάθηκε. Φοβόμουν μήπως φυτρώσουν χρυσά φυλλαράκια στο κεφάλι του και γίνει Ιούλιος Καίσαρας, κάτι που δεν απέφυγε”.

Ερωτηθείς για τα λάθη του Νικολαΐδη συμπλήρωσε: “Έκανε καλό στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν και λάθη και κενά. Όπως το συμβόλαιο του Φερέρ που λύθηκε μόλις 1,5-2 μήνες αφού έγινε ή το θέμα με τον Λυμπερόπουλο και τη Νυρεμβέργη. Τότε η γερμανική ομάδα έδινε 2.2 εκατομμύρια ευρώ και τις εισπράξεις δύο παιχνιδιών και δεν τον έδωσε, με αποτέλεσμα να τον αφήσει ελεύθερο σε οκτώ μήνες. Αυτή η ιστορία που πήγε να ξεκινήσει τότε θα μπορούσε να είναι μεγάλη και για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά …άδειασε. Έχει μεγάλο μέρος ευθύνης ο Νικολαΐδης που άδειασε το πάθος και τη σύμπνοια από όλον αυτό τον κόσμο. Πως ξαναβρέθηκε η ΑΕΚ με χρέη δεν με απασχολεί σαν φίλαθλο. Με νοιάζει πως η όλη ιστορία κατέληξε μια ξεφούσκωτη απάτη”.

Για τους παίκτες που φέρεται να υπέδειξε μέσω… sms, είπε: “Ναι, κάποτε είχα προτείνει τον Λούκας Ποντόλσκι και αργότερα όταν παίξαμε με τη Ζενίτ, είδα τον Αρσάβιν!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε