Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψάχνει άμεσα ρευστό – Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκησης της Ένωσης αναζητεί κάθε τρόπο για να μαζέψει χρήματα και να μπορέσει να συγκεντρώσει 3 εκ. ευρώ ως τις αρχές Αυγούστου ώστε να σωθεί η ομάδα. Γι΄αυτό καλεί όσους φίλους της ΑΕΚ έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής αλλά και όσους δεν το έχουν κάνει ακόμη να καταθέσουν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα χρήματα αυτά, που βάσει των αιτήσεων που έχουν γίνει είναι 165.000 ευρώ, μπορεί να μην δίνουν λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ΠΑΕ αλλά είναι άλλη μία… σταγόνα.

Όσοι καταθέσουν τα χρήματα θα πάρουν στις αρχές Αυγούστου μετοχές της ΠΑΕ, μετά την ΑΜΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Για να μπορέσει η ΑΕΚ να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σωτηρίας μέσω των αιτήσεων συμμετοχής αλλά και όσους δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση και επιθυμούν να το κάνουν, να καταθέσουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία “Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ”.

Το ποσό αυτό θα κατατίθεται έναντι της εξαγγελθείσας μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου.”

Χωρίς τον Λεονάρντο η προπόνηση της ΑΕΚ

Η υπόσχεση του Μαύρου και η επιστροφή του Παυλή

Πάει κι αυτός – “Κλείνει” στη Χιουντάι ο Λεονάρντο

Μάκος: Το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε