Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψάχνει τη νίκη στα… Πηγάδια – Ξάνθη – Παναθηναϊκός (18.15)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Να αποδείξει ότι η εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ δεν ήταν πυροτέχνημα και να πάρει τη νίκη μετά από 7 αγώνες θέλει ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται στα Πηγάδια από την Ξάνθη.

Οι “πράσινοι” δίνουν πολύ κρίσιμο ματς για την πορεία της ομάδας και ίσως του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος έχει τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου αλλά αν δεν έρθει η νίκη τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει από τις 25 Αυγούστου. Τότε είχε επικρατήσει του Λεβαδειακού με 1-0 και ακολούθησαν 3 ευρωπαϊκοί αγώνες και 4 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει στους Μπουμσόνγκ, Σο, Κουίνσι και Μπαρμπαρούση, ενώ άφησε εκτός τον Πετρόπουλο ο οποίος μάλλον θα φύγει το Γενάρη.

Ο Πορτγάλος αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Βύντρα, Πίντο, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ.

Από την άλλη η Ξάνθη με τον Νίκο Κωστένογλου για πρώτη φορά στον πάγκο της αναζητεί τη δεύτερη φετινή της νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Το ίδιο θα συμβεί και για τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής. Στις 16.00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο και στις 18.15 ο Άρης τον Πλατανιά.

Στηρίζει Σο ο Αλαφούζος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε