Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ψάχνει το…δεκάρι που θα του “λύσει” τα χέρια (VIDEO)

Ένα χαρισματικό χαφ, που θα είναι το… αντίδοτο στις “κλειστές” άμυνες και θα τον ανεβάσει επίπεδο ψάχνει ήδη ο Ολυμπιακός, όπως λέγεται από το στενό περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι επτά οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν, μετά από την μία εβδομάδα παραμονής του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στην Αργεντινή.

Οι Πειραιώτες έχουν στείλει άνθρωπο στην λατινοαμερικάνικη χώρα και προσπαθούν να βρουν τον διάδοχο του Αριέλ Ιμπαγάσα για τη μεσαία γραμμή της ομάδας, ασχέτως αν επιθυμούν και την παραμονή του.

Σύμφωνα με την “SportDay”, οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι αυτές των:

Πατρίσιο Ροντρίγκες (Αργεντινή), ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε, το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 4 μέχρι 7 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2014.

Έκτορ Καντέρος (Αργεντινή), ο οποίος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη Βελέζ, το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται το πολύ στα 4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2014.


Τζιοβάνι Μορένο (Κολομβία), ο οποίος είναι 26 ετών, αγωνίζεται στη Ρασίνγκ Κλουμπ, το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να αγγίζει τα 5 εκατ .ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Κρίστιαν Τσάβες (Αργεντινή), ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς (αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Ρικέλμε), το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το πολύ τα 3 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Αουγκούστο Φερνάντες (ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό ο Αργεντινός), ο οποίος αγωνίζεται στην Βελέζ Σάρσφιλντ, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ανέλθει στα 4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Ντιέγκο Μοράλες, ο οποίος αγωνίζεται στην Τίγκρε, το κόστος της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Ντιέγκο Βιγιάρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γοδόι Κρουζ, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το πολύ το 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε