Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ψάχνει το “μπαμ” με Ντιέγκο ο Μαρινάκης – Ρώτησε για “Τόρο” η Ρόμα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του ίδιου ή της ομάδας του στην υπόθεση των “στημένων”, θέλει να συνεχίσει… ακάθεκτος την μεταγραφική ενίσχυση των “ερυθρόλευκων”. Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη.
 
Ο κ. Μαρινάκης, όπως αναφέρουν και οι συνεργάτες του, έχει… εκνευριστεί ιδιαίτερα με την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, στην οποία εμπλέκεται (σύμφωνα με τη δικογραφία) και σκοπεύει να. αντιδράσει ενισχύοντας την ομάδα.
 
Κάπου εδώ μπαίνει το όνομα του Ντιέγκο, το οποίο ακούγεται κατά καιρούς ως υποψήφιο για τους «ερυθρόλευκους”. Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος δεν θα συνεχίσει στη Βόλφσμπουργκ και στον Ολυμπιακό ψάχνουν τρόπο για να μπορέσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα. Η περίπτωση του είναι δύσκολη, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για το μεταγραφικό. μπαμ!
 
Την ίδια ώρα, σε συμφωνία με τη Βοϊβοντίνα για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κάταϊ έχει έρθει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday”. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν να αδειάσει μία θέση ξένου για να ανακοινωθεί ο Σέρβος μέσος, η μεταγραφή του οποίου θα ανέλθει στα 1-1.2 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ρώτησε για Τοροσίδη η Ρόμα
 
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Ρόμα διερεύνησε τις προθέσεις του Ολυμπιακού, όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη.
 
Όπως αναφέρει το “romagiallorossa.it”, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ψάχνει για δεξιό αμυντικό και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2015 και έχει ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Όπως τονίζει μάλιστα το ιταλικό δημοσίευμα, τα χρήματα που ζητάνε οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον 25χρονο μπακ είναι διαπραγματεύσιμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε