Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ψάχνει το… μπαμ με Βιεΐρίνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και του Ερνέστο Βαλβέρδε. ενώ στο… στόχαστρο υπάρχει και ο έτερος άσος του “δικεφάλου του Βορρά”, Βίκτορ Βιτόλο.
 
Η απόκτηση του Πορτογάλου άσου του “δικέφαλου του Βορρά” δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, ωστόσο από τον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κάνουν την κίνηση τους.
 
“Ξέρω ποια είναι η άποψη των οπαδών για τον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, και για μένα είναι πολύ δύσκολο να πάω εκεί. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να το κάνει μόνο για τα χρήματα, επειδή θα πάρει πάρα πολλά, ίσως να πήγαινα, δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά”, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βιεϊρίνια.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν χρήματα αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου. Και από το ύψος της πρότασης θα φανεί και το κατά πόσο θα είναι θετική ή αρνητική η απάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, που χρειάζονται… ζεστό χρήμα στα ταμεία τους.
 
Στον Ολυμπιακό πάντως, εκτός από τον Βιεϊρίνια, κοιτάζουν και την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Πορτογάλο.
 
Να σημειωθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στην λίστα τους και άλλα ονόματα παικτών από τη Σούπερ Λίγκας…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε