Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη – ΟΦΗ-ΑΕΚ (18:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ κοντράρεται με την ΑΕΚ στην Κρήτη, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 4η αγωνιστικής.

Με μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγώνες στην ΑΕΚ δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να αποκτήσουν οι νεαροί παίκτες ψυχολογία.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” δεν υπολογίζει στους Λαγό, Βλάχο, Νικολόπουλο και Καλογέρη, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-2-3-1. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα θα είναι -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοές, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Αρκούδας. Στα χαφ θα είναι οι Ρίκκα-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Κουρέλλας (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ο Κατσικοκέρης. 

Όσον αφορά τον ΟΦΗ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς μετράει μόνο δύο βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπούρμπο και αναμένεται να παρατάξει τους Κρητικούς με τον Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια  και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Βάντο, Σόουζα, Χαριτωνίδης και Μονιάκης. Στα χαφ θα είναι οι Βερόν, Ιωαννίδης και Ζορμπάς και στην τριάδα της επίθεσης οι Σίσιτς (αριστερά), Κουτσιανικούλης (δεξιά) και Παπάζογλου (κορυφή). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε