Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ψέκασε, σκούπισε, προκρίθηκε – Στα ημιτελικά του κυπέλλου ο ΟΦΗ(VIDEO)

Οι Κρητικοί με συνοπτικές διαδικασίες “καθάρισαν” το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, επικράτησαν με 3-0 και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά, σε διπλούς αγώνες, τον Ολυμπιακό.

Την ευκαιρία της χρονιάς έχασε ο Σίσιτς (VIDEO)

Η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ δεν άφησε περιθώρια στους Σερραίους και μόλις στο 15ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

 
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως την απόδοση τους, αλλά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που δημιουργούσαν ευκαιρίες.
 
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μάλιστα, σημείωσαν και δεύτερο γκολ, δίνοντας πρόωρο τέλος στο ματς. Ο Παπουλής με ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός όπως ήταν λογικό έπεσε. Ο Ζορμπάς στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που έδωσε στον ΟΦΗ την πρόκριση για τους “4” του κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό.
 

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (75’ Βάντο), Σίσιτς, Παπουλής (65’ Ζορμπάς), Καμπάνταης (72’ Ζόρντι Λόπεζ). 

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Σιάκκας (18’ Κιάσσος), Παρασκευαϊδης (52’ Δ. Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Βουτσιάς (69’ Γκούρτσας), Τάντιτς, Στεφανίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε