Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ψήνεται” για την ΑΕΚ ο Εντό

Ο Σενεγαλέζος μέσος της Σεντ Ετιέν βλέπει με θετικό μάτι την Ελλάδα αλλά η μεγάλη διαφορά στο οικονομικό αποτελεί αυτήν τη στιγμή ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Η Ένωση εξακολουθεί να ψάχνει για τον αμυντικό μέσο που θα αντικαταστήσει τον Ντιόπ. Ο Γκρέταρσον έχει την καλύτερη άποψη για τον Γκιράν Εντό και οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Οι αποδοχές όμως του Σενεγαλέζου μέσου μέχρι τώρα είναι 450.000 ευρώ ετησίως, ποσό απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι μόλις 200.000 ευρώ και όπως γίνεται αντιπληπτό, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Ο 27χρονος μέσος πάντως με δηλώσεις του στην Sportday εμφανιστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα: “Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Η προοπτική να έρθω στην Ελλάδα δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Αισθάνομαι ότι χρειάζομαι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Ξέρω την ομάδα και τα δεδομένα της. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και θα εξετάσω σοβαρά μια ικανοποιητική πρόταση.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε