Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ψηστήρι” Λέτο σε Σκόκο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό να έχουν οριστεί για μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο έχει γίνει ήδη η προεργασία για να γίνει το… κόλπο με τον Αργεντινό μέσο της ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως έχουν τον πρώτο λόγο για να αποκτήσουν τον παίκτη στην περίπτωση που δεν ανανεώσει και φύγει από την “Ένωση”. Ο Νάτσο Σκόκο προορίζεται για αντικαταστάτης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και οι “πράσινοι” είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

 
Στον Ολυμπιακό βγάζουν προς τα έξω πως δεν πρόκειται να μπουν σε πλειστηριασμό για τον παίκτη, ενώ δεν δίνουν πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ. Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού αυξάνεται από το γεγονός ότι οι “πράσινοι” αναμένεται να δώσουν εκτός από χρήματα και παίκτη στην ΑΕΚ με τους Πετρόπουλο, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο να είναι οι πιθανοί υποψήφιοι.
 
Παράλληλα δουλεία έχει πιάσει και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει αναλάβει το “ψηστήρι” στον συμπατριώτη του λέγοντας σε μεταξύ τους συνομιλία: “ Έλα να παίξουμε μαζί. Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλύτερα από ότι στον Ολυμπιακό και θα πάρουμε και τα επόμενα πρωταθλήματα”.
 
Με πολλές αλλαγές στα Γιάννινα
 
Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει ο Νίκος Νιόπλιας στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες και ο τεχνικός των “πρασίνων” αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Νίνης, Καραγκούνης και Σαριέγκι.

Γιαννακόπουλος: Θα υπάρξει νέος πρόεδρος

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε