Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ψυχή και… λύσσα ζήτησε από τους παίκτες ο Γόντικας

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο τρίτος που… ανέλαβε δράση, μετά τους Φερέιρα και Καραγκούνη. Μιλώντας προς τους παίκτες τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι.

Το 3-0 του Ισραήλ μπορεί να μοιάζει μη ανατρέψιμο όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το πιστεύουν και προσπαθούν να ανυψώσουν το ηθικό των παικτών.

Την αρχή έκανε ο Φερέιρα, ακολούθησε ο Καραγκούνης και τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Δημήτρης Γόντικας:

“Στο ματς αυτό θα φανεί η προσπάθεια και η θέληση σας. Είστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνεται ως τώρα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, σε δύσκολη συγκυρία, αλλά πρέπει να παλέψετε με ότι έχετε. Απαιτούμε κατάθεση ψυχής, να φανεί πως υπάρχει θέληση και προσπάθεια. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα που θέλει να πάρει την πρόκριση και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να την πάρετε. Εμείς πιστεύουμε σε εσάς, πιστέψτε και εσείς στον εαυτό σας και στην πρόκριση. Είστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο. Παίξτε με λύσσα και ψυχή.”

Στα αγωνιστικά, όπως όλα δείχνουν, ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ αφού οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν ούτε τη Δευτέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε