Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ψυχολογικές “ντόπες” Γόντικα: Είστε πανάξια πρώτοι, μπορείτε το “διπλό”

Την πεποίθηση του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το “διπλό” από το “Γ. Καραϊσκάκης” εξέφρασε ο πρόεδρος των “πρασίνων”, μιλώντας στους παίκτες της ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης.

Τσάκας: Καλύτερα να έβαζαν τον Μαρινάκη να “σφυρίξει”

Το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να ενισχύσει ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας.

 
“Είστε πανάξια πρώτοι, μπορούμε το διπλό”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Γόντικα.

Και συνέχισε: “Τόσο ο κόσμος όσο και όσοι δουλεύουμε στην ομάδα, είμαστε υπερήφανοι για την διάθεση, τον επαγγελματισμό και το πάθος που δείχνετε και για το ποδόσφαιρο που παίζετε. Είστε πανάξια πρώτοι, συνεχίστε έτσι», ήταν η πρώτη “ψυχολογική ένεση”.
 
Κατόπιν, προσπάθησε να τους αποφορτίσει, λέγοντας: “Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίνετε σε ένα παιχνίδι, είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε. Να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας όπως πάντα, μην απαντήσετε σε καμία πρόκληση και να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε”.

Τέλος, ανέλυσε πως προέχει το ντέρμπι και μετά, θα μιλήσουν για τις διοικητικές εξελίξεις. “Γίνονται κάποιες διεργασίες, εσείς συνεχίστε ανεπηρέαστοι και για όποια εξέλιξη υπάρχει, θα ενημερωθείτε υπεύθυνα από εμάς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε