Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ψυχολογικό “ντοπάρισμα” από Φερέιρα: Δείξτε τα… καρύδια σας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που ακολουθούν. “Δείξτε τα… καρύδια σας και απαντήστε σε όλους”, τους επισήμανε ο Πορτογάλος.

ΛέτOFF – Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός ο Αργεντινός

Την παρουσία δημοσιογράφων για απόλυτη διαφάνεια θέλει ο Βγενόπουλος

Χάνει τα ματς με ΟΦΗ και Άρη ο Κατσουράνης

Μιλώντας στους παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους τόνισε χαρακτηριστικά: “Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αν πάρουμε αυτά τα δυο παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό τότε θα είμαστε και πάλι από πάνω και θα έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Δείξτε τα… καρύδια σας και απαντήστε σε όλους όσους θεωρούν ότι τελειώσαμε μετά από την ήττα με τον ΠΑΟΚ! Πρέπει να αντιδράσετε”.

Και συνέχισε: “Μην ασχολείστε με την διαιτησία και τον πόλεμο που δεχόμαστε, μην αντιδράτε και δίνετε το δικαίωμα να μας δείχνει συνέχεια κάρτες! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι!”

Πέραν του ψυχολογικού ντοπαρίσματος, ο Φερέιρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη των παικτών του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τέτοια εντολή: “Καταλαβαίνω ότι στο ποδόσφαιρο και ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά σε τέτοια ζητήματα θέλω να ακολουθείτε τις εντολές μου. Είμαστε ομάδα και έτσι πρέπει να δείχνουμε σε όλα τα θέματα!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε