Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ψυχολογικό… ντοπάρισμα από Μαύρο: Θέλω να βλέπω τρέλα για τη νίκη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θωμάς Μαύρος πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και… έφτιαξε τους παίκτες ενόψει πρεμιέρας. Πολύ κοντά σε Κατσικοκέρη η Ένωση.

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ενημερώσει από νωρίς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ότι θέλει να μιλήσει παίκτες, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Ήθελα να σας μιλήσω πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Είναι μια νέα αρχή για την ομάδα μας και θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους. Να έχετε υγεία και όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για την ΑΕΚ. Θα ήθελα να πω στους νεαρούς παίκτες που είστε εδώ ότι όποιος παίζει στην ΑΕΚ δεν είναι δυνατόν να φοβάται. Δε θέλω να δω κανένα σας φοβισμένο. Στην ΑΕΚ είστε και πρέπει να το αποδεικνύεται συνεχώς. Έχετε πολλές ικανότητες. Θέλω να βλέπω να έχετε …τρέλα για τη νίκη. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Υπάρχουν και έμπειροι παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να μάθετε απ’ αυτούς”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μαύρου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τετ α τετ και με τον Βαγγέλη Βλάχο, με τον οποίο συζήτησαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά και για τη διαφαινόμενη ενίσχυση του ρόστερ με τους Κατίδη, Κορδέρο και Κατσικοκέρη.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελπίδων αναμένεται να υπογράψει με την Ένωση τη Δευτέρα, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται στην Ελλάδα και ο Κορδέρο, αφού υπήρξε συμφωνία με την Χερέθ και τον παίκτη.

Όσον αφορά τον Κατσικοκέρη, η επαφή του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Παπουτσάκη φαίνεται πως έφερε ακόμα πιο κοντά τον παίκτη στην ΑΕΚ. Οι τελικές εξελίξεις και σε αυτό το… μέτωπο θα γίνουν τη Δευτέρα.

Κάλεσμα Μαύρου στον κόσμο: Το Σάββατο όλοι ΟΑΚΑ!

Με Φούντα στην πρεμιέρα η ΑΕΚ


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε