Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πτήση για τα… αστέρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με όνειρα, φιλοδοξίες και συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την Δανία, όπου θα ξεκινήσει -κόντρα στην Οντένσε- η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του “τριφυλλιού”. Μπουμσόνγκ: “Να πετύχουμε γκολ”. Μαρίνος: “Μόνο νίκη”.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό που το βράδυ της Τετάρτης (21:00) κοντράρεται με την Οντένσε στην Δανία, στον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Η αποστολή των πρασίνων αναχώρησε λίγο μετά τις 10.00 από το “Ελ. Βενιζέλος” με πτήση τσάρτερ. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου δεν έκρυψδε την αισιοδοξία του τονίζοντας:
 
 
“Αυτoί oι αγώνες είναι πάντα δύσκολοι. Είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους και για την ομάδα να πάμε εκεί και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλουμε ένα γκολ ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε ότι στο επόμενο γύρο τα πράγματα θα είναι ποιο δύσκολα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
 
 
Στη συνέχεια ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Παιανία. “Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Θέλω να δίνω τον καλύτερου μου εαυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε μία ημέρα, σε μία εβδομάδα σε ένα μήνα. Για την ώρα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και το πρώτο μου μέλημα είναι να τον βοηθήσω”, τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Από την πλευρά του ο Στέργος Μαρίνος αρκέστηκε να πει: “Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάμε για το “διπλό”.
 
 
Την αποστολή για το Οντένσε της Δανίας, ηγείται ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ενώ μαζί του ήταν και οι Τεντζέρης και Σπηλιωτόπουλος στο παρθενικό του ταξίδι ως μέλος της διοικούσας επιτροπής.

 
Το απόγευμα της Τρίτης (18:30) αναμένεται να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε