Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠυρoΒΟΛΟ στην καρδιά της ΑΕΚ – Ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Β.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Δεύτερη ήττα σε τέσσερις αγώνες για την “Ένωση” που έχει χάσει ήδη 8 βαθμούς, έχοντας το πιο εύκολο πρόγραμμα. Εξαγριωμένος ο κόσμος με Μπάγεβιτς και παίκτες. Τους πέταξαν καρέκλες και μπουκάλια με την λήξη του αγώνα. Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς! Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα


Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!

Η “Ένωση” χαράμισε για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν, ένα ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σανκαρέ στο 9ο λεπτό. Κι αν στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι έφτιαχναν φάσεις, στην άμυνα κάθε φορά που έβγαινε στην κόντρα ο Ολυμπιακός η φάση “μύριζε” γκολ. Αυτό δεν μπήκε. Απεναντίας ο Τζιμπούρ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 42΄όταν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

 
Στην επανάληψη η εικόνα της ΑΕΚ βελτιώθηκε. Ο Λυμπερόπουλος ισοφάρισε στο 56΄και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς αν ο Σκόκο δεν ήταν τόσο επιπόλαιος σε κάποιες φάσεις. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 83΄όταν ο Ζαραδούκας βρήκε τον Μπρέσκα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος έκανε με προβολή το 2-1. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε ο Ουμπίντες στις καθυστερήσεις να ανεβάσει τον δείκτη το σκορ στο 3-1 ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Σολάκης από τον Δέλλα.
 
Ο Σταύρος Αδαμίδης, που πριν από λίγη ώρα έκανε λόγο για πρωτάθλημα, αυτή τη φορά δεν μπορεί να πει ούτε για την διαιτησία αφού ο Κάκος αρνήθηκε κακώς πέναλτι στους γηπεδούχους στο 47΄σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Σολάκη.
 
Η ουσία, όμως, είναι πως η “Ένωση” μετά από 4 αγωνιστικές και έχοντας παίξει με τους τρεις νεοφώτιστους και τον Αστέρα Τρίπολης, έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς και βρίσκεται ήδη 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή.
 
Η υπομονή του κόσμου της ομάδας εξαντλείτε γεγονός που εκδηλώθηκε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα όταν εκτόξευσαν καθίσματα και μπουκάλια σε παίκτες και Μπάγεβιτς. Μάλιστα ο Σερβοέλληνας τεχνικός φανερά εκνευρισμένος έσπρωξε έναν άνδρα της ασφαλείας του γηπέδου που πήγε να τον προστατεύσει.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας (76′ Καπετάνος), Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τόμας, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Μαρτίν (18′ λ.τ. Σολάκης), Πλιάγκας (46′ λ.τ. Μπρέσκα)

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Λαγός, Μανωλάς (85′ Μπλάνκο), Δέλλας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου (66′ Πατσατζόγλου), Μάκος, Σκόκο, Μπερνς (46′ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε