Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ράκιτιτς στον ΠΑΟ μέσω Ασάνοβιτς

Ο Κροάτης πρώην άσος του “τριφυλλιού”, Αλιόσα Ασάνοβιτς είναι το κρυφό χαρτί των “πρασίνων” στην προσπάθεια να αποκτήσουν τον Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε.

ΠΑΟ με τα χίλια ζόρια, 2-0 τον Πανσερραϊκό

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει ήδη να ενισχύσουν την ομάδα με ένα τουλάχιστον χαφ τον Γενάρη με τα ονόματα των Ράκιτιτς, Ρομαρίκ και Πατσέκο να βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι “πράσινοι” ωστόσο στην περίπτωση του Κροάτη μέσου έχουν τη βοήθεια ενός πρώην παίκτη τους. Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς έχει έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες της “Sportday”, σε επαφή με τον διεθνή χαφ και του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το “τριφύλλι”. Ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το κασέ του είναι προσιτό, όμως οι δυσκολίες έγκεινται στο γεγονός ότι έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τους Γερμανούς, με ικανοποιητικούς όρους, ενώ έχει δεχθεί κρούση και από τις Ισπανία, Ιταλία.

Όσον αφορά τον Ρομαρίκ, τα τρία εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σεβίλλη αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, αλλά πολύ δύσκολα θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι Ισπανοί. Ο Πασέκο της Λίβερπουλ από την άλλη, ο οποίος είναι εφικτή οικονομικά περίπτωση, παραχωρείται δανεικός από την αγγλική ομάδα, ωστόσο επιθυμία του ίδιου είναι το ισπανικό πρωτάθλημα. Τέλος όσον αφορά τον Σχάαρς της Άλκμααρ, ο Παναθηναϊκός με δύο εκατομμύρια ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε