Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ραντεβού με τη… πρόκριση – Ελλάδα – Κροατία (21:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Ελλάδα υποδέχεται την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς (21:45, NewsIt, MEGA) και θέλει τη νίκη για να βρεθεί… αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση, στην τελική φάση του Euro 2012. Μετά από πολύ καιρό, το “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι γεμάτο!
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Γαλανόλευκη θα προσπαθήσει απόψε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας και να βρεθεί έτσι με το. ενάμιση πόδι στην τελική φάση του Euro 2012.
 
Με “τρίποντο”, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα θ’ αφήσει δεύτερη (με δύο βαθμούς διαφορά) την “χρβάτσκα” και θα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό την ερχόμενη Τρίτη στην έδρα της Γεωργίας του Τιμούρ Κετσπάγια για να μην μπλέξει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των αγώνων μπαράζ.
 
Ταυτόχρονα, η Εθνική μας καλείται να αποδείξει ότι βρίσκεται στους ισχυρούς της Ευρώπης και να πάρει την πρόκριση για τρίτη διαδοχική διοργάνωση.
 
Οι Έλληνες φίλαθλοι αναμένεται να κατακλύσουν απόψε το γήπεδο Καραϊσκάκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις 1.800 εισιτήρια είχαν μείνει αδιάθετα μέχρι χθες το βράδυ, τα οποία και αυτά τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξαφανιστούν.
 
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά την λήξη της προπόνησης της Πέμπτης έταξε έξτρα πριμ στους παίκτες για το αποψινό ματς, το οποίο θα προστεθεί στο πριμ που τους είχε υποσχεθεί στο ματς με το Ισραήλ.
 
 
Σε ότι αφορά στη σύνθεση της 11άδας -και σε σύστημα 4-3-3- κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Ζαραδούκα μπροστά του. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Κατσουράνης και Καραγκούνης. Ως δεξί εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Σαμαράς, στα αριστερά θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κροατίας είναι η εξής: Πλετικόσα, Στρινιττς, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Κράνιτσαρ, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Γέλαβιτς, Πέρισιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε