Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ραντεβού με την ιστορία – ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Με στόχο ένα ακόμα ποδοσφαιρικό θαύμα, η κυπριακή ομάδα δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ιστορίας της φιλοξενώντας στο κατάμεστο ΓΣΠ τη “βασίλισσα” του Ζοσέ Μουρίνιο, στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει αφήσει -με τα κατορθώματα της- όλη την Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό, ρίχνεται ξανά απόψε στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.

Απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο, απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους σούπερ σταρ, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Όπου… θαύμα, ένα σκορ που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ενόψει της ρεβάνς στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Η αποστολή είναι δεδομένα δύσκολη καθώς η Ρεάλ στους 8 αγώνες που έχει δώσει φέτος στην διοργάνωση μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει νικήσει ποτέ ισπανική ομάδα σε 10 προσπάθειες.

Μεγάλη απώλεια για την κυπριακή ομάδα είναι ο τιμωρημένος Μαντούκα, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσάμπι Αλόνσο και τους τραυματίες Ντι Μαρία, Καγεχόν, Καρβάλιο και Λασανά Ντιαρά.

Όσο για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αυτά εξαντλήθηκαν σε 15 λεπτά, με όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου να ζει και να αναπνέει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε