Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Ραντεβού” στη Νέα Σμύρνη

Η λασπομαχία στην Καβάλα δεν ανέδειξε νικητή
Η λασπομαχία στην Καβάλα δεν ανέδειξε νικητή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανιώνιο και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στην Αθήνα.

Ένα ματς που ξεκίνησε την Τετάρτη, διακόπηκε λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και συνεχίστηκε την Πέμπτη στον ίδιο κακό αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορούσε να διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

 
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι στο 42΄ με τον Μεντί και οι φιλοξενούμενοι με τον Σκούφαλη στο 51΄. Αυτές ήταν και μοναδικές αξιόλογες φάσεις μέχρι να διακοπεί το παιχνίδι, ενώ στο υπόλοιπο του αγώνα που συνεχίστηκε την Πέμπτη, η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Καβάλα όταν στο 86΄ ο Ντιέ έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ντουγκλάο πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ανδριόλα.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη βδομάδα στη Νέα Σμύρνη, με το νικητή να παίρνει αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου αυτόν που θα προκριθεί από το ζευγάρι Άρης – Ξάνθη.
 
Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (53΄Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46′ Σόσιν), Σουλτανίδης (25′ Ρινκόν)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης (63′ Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα (90′ Τσότσαλιτς), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε