Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ράβει το 4ο αστέρι – Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου. Η ΑΕΚ θέλει να χαλάσει τη φιέστα και να πάρει βαθιά ανάσα.

Τέτοιο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχουμε ξαναδεί. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 37 ολόκληροι βαθμοί και η ΑΕΚ πάει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ως το απόλυτο αουτσάιντερ.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τη συμπλήρωση 88 χρόνων ζωής και θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει για πρώτη φορά από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο των ερυθρόλευκων στον Φουστέρ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μέγιερι, Χολέμπα, Σιόβα, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Φέισα, Μανιάτημ Μασάντο, Αμπντούν, Βλαχοδήμο, Τζιμπούρ.

Από την άλλη η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χαλάσει τη γιορτή του Ολυμπιακού και να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λίνεν είναι πολλά. Πετρόπουλος, Βλάχος και Παυλής είναι εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Μητρόπουλος.

Ο Γερμανός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Κωνσταντόπουλο, Τσουμάγκα, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή, Τσουκαλά, Φέτση, Ρίκκα, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντα, Κατίδη (Τσίτα).

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt όπως και σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας.

Με Φουστέρ για το 40ο ο Ολυμπιακός – Εκτός ο Φετφατζίδης

“Βλέπει” Μήτρογλου η Βέρντερ

Μήτρογλου: Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα είναι δύσκολο

Έμφαση στην πίεση από Μίτσελ

Η ΟΥΕΦΑ για το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Θέλει γκολ και θέαμα με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Μιραλάς: Με Παναθηναϊκό το καλύτερο μου γκολ! (VIDEO)

Με εκπλήξεις και απουσίες στο Φάληρο η ΑΕΚ

Τρέχει να… προλάβει τη Βέροια ο Πετρόπουλος

Ερυθρόλευκη… καταιγίδα – Ο Ολυμπιακός Κ-20 “σκόρπισε” την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε