Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα πράξη τρίτη και… σπουδαιότερη

ΦΩΤΟ REUTERS

Μία του Μουρίνιο, δύο του Μουρίνιο, τρεις και ήρθε η ώρα του Γκουαρντιόλα. Η Ρεάλ φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα της Μπαρτσελόνα αλλά η κορυφαία ομάδα του Πλανήτη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και θα έχει την ευκαιρία στο σημερινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να αποδείξει την ανωτερότητα της.

Στο ματς του πρωταθλήματος η ισοπαλία 1-1 μπορεί να βόλεψε την Μπαρτσελόνα αλλά ηθικός νικητής ήταν ο Μουρίνιο που κατάφερε να μην χάσει αν και η Ρεάλ έπαιζε με 10 παίκτες.

Τέσσερις ημέρες αργότερα στο Μεστάγια κράτησε στα χέρια του το κύπελλο του βασιλιά, χάρη στην εξαιρετική τακτική που ακολούθησε αλλά και την προσπάθεια όλων των παικτών του.

Τώρα θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο για να εξουδετερώσει τα όπλα της Μπαρτσελόνα αφού ο Γκουαρντιόλα αναμένεται να είναι πιο έτοιμος.

Η Ρεάλ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και αυτό φάνηκε και κόντρα στη Βαλένθια. Αν και με αρκετές αλλαγές οι Μερένχες θριάμβευσαν με 6-3 δείχνοντας ότι έχουν φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο. Οι απουσίες πάντως των Κεντίρα, Καρβάλιο είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρίσκεται σε κάμψη αλλά όλοι περιμένουν την απάντηση της. Το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που για πρώτη φορά μετά από καιρό καλείται να αποδείξει πράγματα.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν πολύ σημαντικές απουσίες. Εκτός μάχης είναι οι τρεις αριστεροί μπακ της ομάδας, Αμπιντάλ, Μάξουελ και Αντριάνο. Εκτός είναι και ο Μπόγιαν ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Ινιέστα ο οποίος δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε