Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρέμος: Άδικη η απόφαση, να επέμβει εισαγγελέας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής χαρακτήρισε νόμιμο τον φάκελο αδειοδότησης, έκανε λόγο για σκοτεινό παρασκήνιο και τόνισε πως πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για πρώτη φορά μετά τις εξελίξεις στον “γηραιό” αντιδρώντας έντονα για την μη αδειοδότηση της ομάδας. “Μπορεί να έκανα λάθη, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, κανείς όμως δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν αγαπάμε την ομάδα και δεν δώσαμε και τη ζωή μας…”, δήλωσε εκτός των άλλων στην κάμερα του MEGA Channel.

 
“Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μίας άδικης απόφασης σε βάρος του ιστορικότερου σωματείου στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Πρόκειται για μία απόφαση που μας θλίβει αφάνταστα και γι’ αυτό το λόγο, όλοι όσοι αγαπάμε τον Ηρακλή, αρχίζουμε αγώνα προς πάσα κατεύθυνση για να βρούμε το δίκιο μας! Εμείς καταθέσαμε έναν καθ’ όλα νόμιμο φάκελο και η απόρριψή του κρίνεται εντελώς αναιτιολόγητη! Σαν απλός φίλαθλος της ομάδας, πλέον, υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να σταματήσει να αιωρούνται υπόνοιες ότι κρύψαμε κάτι…

Μέσω της παραμονής του, ο Ηρακλής εξασφάλισε τη συμμετοχή στην Superleague μέσα στα γήπεδα και δεν πρόκειται να δεχτούμε μία απόφαση που ουσιαστικά οφείλεται σε ένα σκοτεινό παρασκήνιο που θέλει το κακό της ομάδας… Παρά το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ζητάμε να από την ελληνική δικαιοσύνη να επέμβει και να ελέγξει τους φακέλους που καταθέσαμε και να τους συγκρίνουν με τους αντίστοιχους των ομάδων που έχουν ήδη πάρει την άδεια… Ζητάμε από τον εισαγγελέα να επέμβει για να μάθουμε για ποιο λόγο δεν πήραμε την άδεια! Από τη στιγμή που δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής, τουλάχιστον οι μισές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής…

Μπορεί να έκανα λάθη, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, κανείς όμως δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν αγαπάμε την ομάδα και δεν δώσαμε και τη ζωή μας… Παρασκηνιακοί κύκλοι που θέλουν το κακό της ομάδας, επωφελήθηκαν την αναστάτωση που υπάρχει στα διοικητικά της ομάδας και τώρα προσπαθούν να μας δώσουν την χαριστική βολή… Είμαι πραγματικά εξοργισμένος και πολύ απογοητευμένος με την αυτή την άδικη απόφαση και αναμένω να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη… Αν δεν επουλωθεί αυτή η πληγή, η μπάλα θα πάρει πολλούς…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε