Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Rendez vous… με την ιστορία – Ελλάδα-Γαλλία (18.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η πιο μεγάλη ώρα, ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη, έφτασε για τη νέα Εθνική ομάδα του Ηλία Ζούρου. Με οδηγό το 2005 οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση, να επικρατήσουν της Γαλλίας και να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του ευρωμπάσκετ.

Έσκασε η “βόμβα” – Τα Σκόπια έκλεισαν το… σπίτι της Λιθουανίας

Με άνεση στα ημιτελικά η Ισπανία – Δεκάλεπτο… φωτιά από Ναβάρο

Οι Γάλλοι είναι καλύτεροι από κάθε άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητοι. Οι αδυναμίες τους στο μακρινό σουτ είναι δεδομένες και αν η Εθνική μας ομάδα μπορέσει να ελέγξει το ρυθμό τότε όλα είναι πιθανά.

Οι τρικολόρ μας διάλεξαν, αφού ο Κολέ άφησε τους Νοά και Πάρκερ στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Ισπανία και τώρα θα κληθούν να αποδείξουν ότι η επιλογή τους ήταν σωστή.

Την πίεση θα την έχουν οι γάλλοι, αυτοί είναι το φαβορί, αυτοί είναι σχεδόν πλήρεις. Η Ελληνική ομάδα πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο και ακόμη κι αν χάσει θα μείνει στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε