Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέντναπ: Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Τότεναμ που προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Ρέντναπ για την αναμέτρηση της Πέμπτης:
 
Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Σάμροκ, αύριο η Ρούμπιν λογικά θα την κερδίσει και εμείς πρέπει να πάρουμε και τους τρεις πόντους. Δε θέλουμε να αφήσουμε την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στην Τούμπα που ήταν εκπληκτική. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας πλάνο και σχέδιο. Είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που οφείλουμε, δηλαδή το δικό μας σχέδιο και τη νίκη.
 
Αν μπορούσα θα έκανα πάλι 11 αλλαγές. Επειδή έχουμε τους τραυματισμούς του Παβλιουτσένκο και του Ντος Σάντος θα αναγκαστώ να βάλω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο. Πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αν μπορούσα να αλλάξω 11 παίκτες θα το έκανα. Σίγουρα αύριο, παρόλο που θα κάνουμε πολλές αλλαγές, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το μυστικό, ότι όλοι οι παίκτες συνεισφέρουν το ίδιο”.
 
Για την μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ:
 
Ως τώρα πηγαίνουμε πολύ καλά. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός φέτος με 6-7 ομάδες. Εμείς είμαστε καλή ομάδα, γρήγορη, νέα και έχουμε πείρα στις θέσεις που πρέπει. Δεν είναι αδύνατο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τη φόρμα που έχουμε”.
 
Για τον θάνατο του Γκάρι Σπιντ:
 
Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Το έμαθα την Κυριακή το πρωί και δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Πριν μερικές εβδομάδες τον είχα δει σε ένα γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και στο παιχνίδι και στο πάρτι περάσαμε καταπληκτικά. Έπαιξε κιόλας και έτρεχε σαν 20χρονος. Ήταν φανταστικό άτομο και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε