Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεχάγκελ: Είναι η ευκαιρία μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γερμανός προπονητής παραμονή του πρώτου φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι διεθνείς να αποδείξουν την αξία τους.

Ο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να αναφερθεί σε πρόσωπα όμως ξεκαθάρισε ότι το στυλ της Εθνικής δεν θα αλλάξει αφού στόχος είναι να μην δέχεται γκολ…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου στο Μπαντ Ραγκάζ, ενόψει του φιλικού αγώνα κόντρα στη Δημοκρατία της Κορέας, ο Ότι Ρεχάγκελ:

Για το κατά πόσο μοιάζει η Δημοκρατία της Κορέας με τη Ν. Κορέα

“Στα παιχνίδια μεταξύ τους ήταν ισορροπημένα τα αποτελέσματα. Ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού των δύο ομάδων. Εμείς δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως και να λέγεται ο αντίπαλος. Η προετοιμασία γίνεται κάτω από πολύ καλές συνθήκες και είμαι ευχαριστημένος από την πορεία των προπονήσεων.”

Για τον Βασίλη Τοροσίδη

“Θα ακολουθήσει για μερικές ημέρες ακόμη ατομικό πρόγραμμα όμως έπειτα θα μπει με την ομάδα. Ολα πηγαίνουν ιδανικά μέχρι στιγμής.”

Για το στιλ παιχνιδιού

“Αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε είναι… την επιτυχία. Όλες οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, πλην των κλασικών μεγάλων ομάδων. Εμείς βάση των ικανοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας θα «κυνηγήσουμε» το καλύτερο δυνατό. Πάντως εκτός από τις μεγάλες ομάδες, οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο επίπεδο. Πρόκειται σίγουρα για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο. Ολοι έχουμε χαρά για την συμμετοχή μας, όμως από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή απόδοση. Είπα και στα παιδιά ότι τώρα πρέπει να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους.”


Για το αν οι Πατσατζόγλου, Σεϊταρίδης μπορούν να βοηθήσουν
:
 
“Τους πήραμε μαζί γιατί τους υπολογίζουμε. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν γιατί τους υπολογίζουμε όπως και όλους τους υπόλοιπους. Αν στην διάρκεια, μέχρι και την τελευταία μέρα, δούμε ότι κάποιους δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Γι΄ αυτό πήραμε και πέντε ακόμη, για να έχουμε περιθώριο αλλαγών.”
Για το αν στόχος είναι το γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

“Δεν ήταν ποτέ στόχος μας να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Η εθνική Ελλάδας στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που συμμετείχε δεν σκόραρε και δεν πήγε καλά. Πρέπει να παίζουμε καλά αμυντικά και να πετυχαίνουμε και γκολ. Οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε γενικότερα στις απαιτήσεις των αγώνων. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες έχοντας και μία δυνατή άμυνα. Οπωσδήποτε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο πρέπει να βάλουμε γκολ. 

Ολες οι ομάδες είναι καλές. Οι περισσότερες έχουν αποκλειστεί και απέμειναν 32. Είναι καλές ομάδες, είναι καλό το επίπεδο. Οπότε πρέπει να ανταποκριθούμε. Μην ξεχνάτε ότι εμείς έχουμε προκριθεί, την ώρα που άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Ρωσία, η Τσεχία, η Κροατία, η Σουηδία, έχουν αποκλειστεί. Είναι ήδη μεγάλη επιτυχία ότι είμαστε εδώ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε