Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρεχάγκελ: Ξεχάστε την Κορέα – Τζόρβας: Αδικαιολόγητη η πίεση που δεχόμαστε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ημέρα χαλάρωσης η Κυριακή για τους διεθνείς με τον Ότο Ρεχάγκελ να ξεκινά την επιχείρηση ανασύνταξης εν όψει της Νιγηρίας και να σκέφτεται αλλαγές στο ματς της Πέμπτης. Τι δήλωσαν Τζόρβας, Βύντρα. Δείτε το βίντεο.

Αποστολή, Νότιος Αφρική: Θωμάς Αγγέλου

 
Βάλτε ένα γκολ και ας… πεθάνω

Ξένος Τύπος: Φτωχή χώρα, φτωχό ποδόσφαιρο

Με ολιγόλεπτη ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ ξεκίνησε η προπόνηση της Εθνικής μία μέρα μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από την Ν. Κορέα. Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να αποφωρτίσει το κλίμα και έκανε παρατηρήσει σε ήπιους τόνους στους ποδοσφιαριστές του.

 
Όσοι αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρεχάγκελ άφησε ελεύθερους τους διεθνείς για το υπόλοιπο της μέρας για να γεμίσουν, ψυχολογικά κυρίως, τις μπαταρίες τους εν όψει του “τελικού” με τη Νιγηρία.
 
Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ματς της Πέμπτης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με περισσότερες πιθανότητες οι Σαλπιγγίδης και Μόρας και με λιγότερες οι Νίνης και Πρίττας.
 

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπαν ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο Λουκάς Βύντρα στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή την κριτική που δέχθηκε η Εθνική ομάδα μετά την ήττα από τη Ν. Κορέα. Συγκεκριμένα ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού τόνισε: “Είναι αδικαιολόγητη η πίεση που δεχόμαστε. Έχει υπερβολικές απαιτήσεις και ο κόσμος και ο Τύπος. Μόνο και μόνο που βρισκόμαστε εδώ είναι μία τεράστια επιτυχία. Δηλαδή, τι περίμεναν; Να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο”;
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βύντρα, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην επόμενη μέρα. “Δεν ξέρουμε τι έφταιξε. Ακόμα το ψάχνουμε. Θα ξαναδούμε το ματς και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι με τη Νιγηρία”, τόνισε ο κενρικός αμυντικός που από δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ της Ν. Κορέας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε