Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεχάγκελ: “Μπορεί σε λίγες μέρες να μην είμαστε μαζί…”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ότο Ρεχάγκελ σε “ενωτική” ομιλία προς τους παίκτες, ζήτησε να μην τους αγγίξει η κριτική, με μια φράση που μπορεί να ερμηνευτεί και ως προάγγελος της αποχώρησης του.

Ο Γερμανός προπονητής, εμφανίστηκε φορτισμένος συναισθηματικά, στην προσπάθεια του να πείσει τους παίκτες του ότι δεν ήρθε η καταστροφή, μετά την ήττα από τη Ν.Κορέα. 

“Έχουμε ζήσει πολλά. Πανέμορφες στιγμές. Δεν θα αφήσουμε μια ήττα να χαλάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις που χτίσαμε τόσα χρόνια. Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην είμαστε πια μαζί, αλλά αυτή η άψογη ατμόσφαιρα που όλοι μας δημιουργήσαμε μέσα στην ομάδα αυτά τα εννέα χρόνια δεν θα χαλάσει ποτέ. Όσα ζήσαμε δεν ξεχνιούνται, ό,τι κι αν γίνει. Ούτε αλλοιώνονται”, τόνισε. 

Το αν θα παραμείνει ή οχι στην τεχνική ηγεσία είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί μετά το Μουντιάλ. “Δεν θα είχε νόημα να έχω ήδη συμφωνήσει”, είπε στη γερμανική τηλεόραση ο Ρεχάγκελ και συμπλήρωσε ότι από την πορεία στη Νότια Αφρική θα κριθεί η παραμονή του. “Από αυτή τη βάση θα εξαρτηθεί όλη η συζήτηση με τον πρόεδρο”, είπε στο ZDF.

“Το κλίμα στην Εθνική είναι καλό. Δεν μας αγγίζουν τα επικριτικά σχόλια”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε