Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρίχνει “δίχτυα” στη Μπουντεσλίγκα ο Παναθηναϊκός – Εξετάζει τον Μπεργκ

Ρίχνει “δίχτυα” στη Μπουντεσλίγκα ο Παναθηναϊκός – Εξετάζει τον Μπεργκ

Μετά το ναυάγιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, με τον Μάρκους Μπεργκ να εμφανίζεται ψηλά στη λίστα.

Οι “πράσινοι” περίμεναν τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γάλλος ήθελε να επιστρέψει αλλά η ΚΠΡ είχε το… μαχαίρι και το καρπούζι. Οι Άγγλοι παραχώρησαν τον 32χρονο σούπερ σταρ σε ομάδα του Κατάρ και ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον παίκτη που θα λύσει το επιθετικό του πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Sportday, ο Μάρκους Μπεργκ του Αμβούργου είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό. Ο Σουηδός στράικερ έχει χάσει τη θέση του βασικού λόγω του περυσινού τραυματισμού του και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και να βάλει οψιόν αγοράς.

Ο Μπεργκ δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στο στόχαστρο του τριφυλλιού από τη Γερμανία. Το ενδιαφέρον της Χέρτα για τον Χριστοδουλόπουλο, αν επισημοποιηθεί ίσως φέρει τον 21χρονο Πιερ Μισέλ Λασόγκα στην Παιανία.

Η περίπτωση Γκέκα δύσκολα θα προχωρήσει αφού ο παίκτης είχε υψηλό κασέ ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στη Λάρισα.

“Ναυάγησε” του Σισέ στον Παναθηναϊκό – Η ΚΠΡ τον…έστειλε Κατάρ

Σισέ: Υπόσχομαι να τα πούμε σύντομα!

“Πρόκληση ο Παναθηναϊκός – Δεν μου αρέσουν οι διαρροές”

Η ΚΠΡ πήρε Ρεμί και ο Σισέ δεν.. χωράει!

Ετοιμάζει για βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ ο Φάμπρι!

Στον “αέρα” η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Απίθανη ομιλία Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΚΠΡ θέλει Κατάρ, ο Σισέ Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε