Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρίχνει… ματιές σε Βιεϊρίνια η Σαχτάρ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
Δημοσίευμα εφημερίδας κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ουκρανικής ομάδας για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Τον θέλει και ο Βαλβέρδε.
Περιζήτητος φαίνεται πως είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μπορεί ο παίκτης να είναι… ευσεβής πόθος του τεχνικού του Ολυμπιακού και μέχρι πριν μερικές μέρες η Μπλάκμπερν να είχε καταθέσει πρόταση στον “δικέφαλο του Βορρά” για την απόκτηση του (δεν έγινε δεκτή), αλλά τώρα φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαχτάρ Ντόνετσκ.
 
Η εφημερίδα “Realnews” αναφέρει ότι με αφορμή τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι, μάνατζερ πρότεινε στους Ουκρανούς να “τσεκάρουν” τον Πορτογάλο, ενώ διέρρευσε ότι το… χεράκι του στην υπόθεση έχει βάλει και ο γνωστός ατζέντης Ντιμίτρι Σέλουκ.
 
Οι Ουκρανοί, λοιπόν, φέρονται να παρακολούθησαν προσεκτικά την αναμέτρηση της Τούμπας και, παρά το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, διέκριναν σε αυτόν καλά στοιχεία.
Σύμφωνα με τη “Realnews”, μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας του Ντόνετσκ θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Λβιβ, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βιεϊρίνια, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε