Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ρίχνουν… δίχτυα οι Άγγλοι στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μιραλάς φαίνεται πως το καλοκαίρι έκανε την.. αρχή, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να μιλούν για ενδιαφέρον αλλά και για προτάσεις προς τον Ολυμπιακό για παίκτες του.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, που ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει οι “ερυθρόλευκοι”, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Στόουκ, σύμφωνα με το “Goal”.

Την ίδια στιγμή, η εξαιρετική παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν κόντρα στην Άρσεναλ τον θέλουν να βρίσκεται στην μετεγγραφική λίστα του Αρσέν Βενγκέρ. Τα… σενάρια θέλουν τους Λονδρέζους να καλοβλέπουν τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό και μάλιστα να σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του μέσα στον Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του παίκτη (και του Τζιμπούρ) Καρίμ Ακλίλ είναι στην Αθήνα, ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει στην Αλγερία πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αμπντούν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ που δέχθηκε για τον Κώστα Μήτρογλου, από μάνατζερ, ο οποίος υποστήριξε ότι ενεργεί εκ μέρους της Φούλαμ.

Με Αμπντούν και πολλές απουσίες στη Λειβαδιά ο Ολυμπιακός

Ζαρντίμ: Θέλει προσοχή ο Πίνο

Η Αρσεναλ θέλει τον Αμπντούν!

Στουτγκάρδη για Τζιμπούρ και Φούλαμ για Μήτρογλου

Μαρινάκης: Θα μείνουν όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Πρόταση της Σέλτικ για Μήτρογλου!

Κοντρέρας: Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε