Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρόμενταλ: “Είχα αποφασίσει από νωρίς για Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δανός αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να περιμενει άλλο τον Άγιαξ και έτσι κατέληξε από νωρίς στην καλύτερη δυνατή λύση, που ήταν οι “ερυθρόλευκοι”.

“Ήταν θετικό για μένα και την ομάδα που σκόραρα στο Μουντιάλ και νικήσαμε, αλλά δεν έπαιξε ρόλο για το μέλλον μου, καθώς είχα ήδη αποφασίσει να πάω από τον Άγιαξ στον Ολυμπιακό. Περίμενα αρκετό καιρό τον Άγιαξ και στη συνέχεια άρχισα να εξετάζω άλλες περιπτώσεις. Η παρουσία μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα άλλαζε πολλά. Εκτός κι αν μου τηλεφωνούσαν από τη Μαν. Γιουνάιτεντ…”, δήλωσε στο “Voetbal International”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εθνική Δανίας, τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχε στον πάγκο ο Μόρτεν Όλσεν, ίσως είχε σταματήσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.  “Με εμπιστεύεται και πιστεύω πως ακόμη είμαι αρκετά καλός για να αγωνίζομαι στην εθνική μου ομάδα. Είμαι 31 ετών, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Αισθάνομαι ακόμη νέος και νιώθω πολύ καλά. Τον Αύγουστο έχουμε ένα φιλικό με τη Γερμανία κι εκεί θα συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Στη συνέχεια θα αφοσιωθώ στα προκριματικά του Euro 2012”, κατέληξε ο παίκτης των “ερυθρολεύκων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε