Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρόμενταλ: Να αποζημιωθώ και να φύγω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Δανός μέσος επανέλαβε πως πρόθεση του είναι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού όμως πρώτα αποζημιωθεί.

«Δεν θέλω να είμαι άνεργος και θέλω πολύ να βρεθεί λύση. Αν θέλουν όμως να φύγω πρέπει να με αποζημιώσουν, διαφορετικά θα παραμείνω ευτυχισμένος εδώ. Δεν μπορώ να ταξιδεύω από το ένα μέρος στο άλλο» είπε αρχικά ο Ντένις Ρόμενταλ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του για να συμπληρώσει.
 
«Εχω πολλά να δώσω ως ποδοσφαιριστής και μπορώ εύκολα να παίξω σε υψηλό επίπεδο, έτσι το καλύτερο για μένα θα ήταν ένα διετές συμβόλαιο» είπε στη συνέχεια, ενώ για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της Δανίας τόνισε: «Δεν θα αλλάξω κλαμπ για το καλό της Εθνικής μου, αν είναι θα γίνει για το δικό μου καλό και της οικογένειάς μου. Στη συνέχεια έρχεται και η Εθνική. Αναρωτιέμαι βέβαια, αν θα είμαι στην αποστολή και μετά τα ματς του Σεπτεμβρίου».
 
Τέλος για το επόμενο βήμα της καριέρας του εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό επεσήμανε: «Πρέπει να βρούμε σύντομα μια λύση και δεν μπορούν να με πιέσουν. Αυτή τη στιγμή δεν συμφωνούμε και σίγουρα δεν ξέρω τι σκέφτονται. Τις επόμενες εννέα ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, όμως ξέρω πως θα μείνω πίσω οικονομικά».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε