Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρομπέρ: Για τον γιο που περιμένω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γάλλος με δηλώσεις του αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε την Κυριακή στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην Ξάνθη, αλλά και στην συντροφό του που σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”:

“Πράγματι είναι το πρώτο μου γκολ στην Λίγκα με τον ΠΑΟΚ μετά από 15 αγωνιστικές. Βέβαια είχα πετύχει και γκολ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πέρυσι δεν έπαιζα, είναι πολύ καλό για εμένα, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και για αυτό προσπαθώ περισσότερο. Ασφαλώς και το αφιερώνω στους φιλάθλους που ήρθαν στην Ξάνθη μαζικά, μας συμπαραστάθηκαν, μας ώθησαν για να φθάσουμε στη νίκη. Θέλω όμως να το αφιερώσω και στην σύντροφο μου, η οποία σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Το 1ο γκολ λοιπόν στο πρωτάθλημα είναι για τον γιο που περιμένω”.

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της περιόδου δήλωσε: “Αναγεννημένος. Με μία λέξη περιγράφω αυτό που αισθάνομαι. Είμαστε μία νέα ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά, αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω πως έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Και αυτό που ακολουθεί είναι σημαντικό όχι επειδή παίζουμε με τον Αρη και θεωρείται ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Δεν κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Μέχρι τώρα, αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Ατρόμητο, έχουμε δείξει καλά στοιχεία στα υπόλοιπα παιχνίδια. Κοιτάμε το επόμενο”.

Για την βοήθεια που του προσφέρει ο Γιώργος Δώνης σχολίασε: “Ο προπονητής μου, μου έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει όμως να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο, να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα”.

Επίσης τόνισε: “Θέλουμε να έρθουν οι φίλαθλοι μας στην Τούμπα, να γεμίσουν το γήπεδο και να μας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Ολοι μαζί ενωμένοι πρέπει να είμαστε, για να φθάσουμε σε μία ακόμη νίκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε