Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρομπέρ: Πρέπει να ξυπνάμε νωρίτερα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Πανθρακικού και την ρεβάνς με την Ραπίντ Βιένης.

Αρχικά ο Ρομπέρ είπε στον “Sport 103 fm”: “Είμαι καλά, κάπως κουρασμένος, αλλά η νίκη με κάνει να νιώθω καλά. Δεν ένιωθα περίεργα απέναντι στην πρώην ομάδα μου, είμαι χαρούμενος που ο Πανθρακικός επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο, εγώ τώρα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου”.

Πρόσθεσε ότι: “Είναι δύσκολο, δώσαμε μαζεμένα παιχνίδια για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα, έπρεπε να μπούμε με το δεξί στο Super League. Μπορεί να μην είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση απέναντι στον Πανθρακικό, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Γι΄αυτό θα πρέπει να κοιτάμε ακόμη και όταν δεν αγωνιζόμαστε καλά να παίρνουμε τη νίκη. Δεν είναι εύκολο με την ζέστη να παίζεις ποδόσφαιρο κάθε τρεις ημέρες, καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν θέαμα. Μπορώ να υποσχεθώ ότι η εικόνα μας θα είναι καλύτερη σε μερικές εβδομάδες”.

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό: “Ημασταν νευρικοί στο ημίχρονο γιατί θέλαμε να προηγούμαστε. Θελαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα. Δεν είχα πολλές δυνάμεις, κάτι που μου βγήκε μετά το γκολ του Αθανασιάδη και με τις οδηγίες του προπονητή φτάσαμε στη νίκη. Το μυαλό μας, πάντως, ήταν μόνο σε αυτό το παιχίδι και πλέον είναι στην Ραπίντ και πως θα προκριθούμε στους ομίλους”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο: “Είναι πραγματικότητα, ίσως θα πρέπει να ξυπνάμε λίγο νωρίτερα. Εγώ έχασα την ευκαιρία νωρίς, αν πετύχαινα εκεί γκολ ίσως να ήταν πιο εύκολα. Αν σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο θα έχουμε λιγότερο άγχος και περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο μέρος”.

Διαβάστε ειδικά για τον ΠΑΟΚ στο olapaok.gr
Για την ρεβάνς με την Ραπίντ και τον Πάμπλο Γκαρσία: “Δεν θα είναι αρκετό το 2-1, αλλά είναι καλό βήμα. Θα πάμε και εκεί για να κερδίσουμε, θα παίξουμε με καλή τακτική και θα προσπθήσουμε να βρούμε δίχτυα. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι. Από την στιγμή που ο Γκαρσία θα είναι έτοιμος θα μας βοηθήσει, είναι ένας παίκτης ποιοτικός, εγνωσμένης αξίας”.

Κατέληξε λέγοντας: “Θέλω κάθε φορά να σκοράρω ή να δίνω κάποια ασίστ. Θα δώσω το 100% για να πετύχουμε ένα από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ που είναι η πρόκριση στους ομίλους. Θα είναι σημαντική η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στο “Χάναπι”. Μην ξεχνάμε πως μετά το 0-1 στην Τούμπα μπορεί να ξαφνιάστηκαν για λίγο αλλά μετά μας στήριξαν και μας ώθησαν να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε