Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρομπέρ: Θέλω να ξεχάσω την περσινή σεζόν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον Μπόλονι και στην εξαιρετική συνεργασία που έχει με τον Δώνη αναφέρθηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν φέτος θα είναι η χρονιά του:

“Το ελπίζω…”

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του πέρσι;

“Δεν αισθανόμουν καλά πέρσι. Συγγνώμη, αλλά με αυτόν τον προπονητή τώρα και με αυτά που ζητάει από μένα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα με τον Μπόλονι. Και για τον Μπόλονι βέβαια ήταν δύσκολο, να έχει τόσους παίκτες. Αυτό που με νοιάζει όμως τώρα είναι δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, για τον κόουτς, για όλους”.

Για την σχέση του με τον Μπόλονι:

“Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος. Υπήρχαν όμως προβλήματα μεταξύ μας. Όμως, ποτέ δεν του μίλησα, ούτε αυτός μίλησε μένα. Όταν πήγαινα στην προπόνηση, δεν είχα πολύ ενέργεια. Δεν ξέρω, δεν αισθανόμουν όπως τώρα. Πλέον, στην προπόνηση αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι απελευθερωμένος. Κάνω το καλύτερο που μπορώ και προσπαθώ να κάνω πάντα αυτό που θέλει ο προπονητής μου”.

Για τον λόγο που παρουσιάζεται στην προετοιμασία ανανεωμένος:

“Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ελπίζω αυτό να μην σταματήσει”.

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες πίεσης:

“Φυσικά και μπορώ. Αυτό τον χρόνο περιμένω να παίξω σε πολλά περισσότερα παιχνίδια”.

Για το 4-4-2:

“Μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτός που θα αποφασίσει όμως το που θα χρησιμοποιήσει, είναι ο προπονητής”.

Για το τι να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ:

“Νομίζω πως η τακτική μας φέτος θα είναι πολύ διαφορετική. Θα παίζουμε καλύτερα, θα γνωρίζουμε τις θέσεις μας στο γήπεδο και γενικά θα προσφέρουμε πιο σωστό ποδόσφαιρο”.

Για το αν είχε ποτέ τάσεις φυγής:

“Ναι, το σκέφτηκα. Ήθελα να φύγω, για τον λόγο φυσικά ότι δεν αγωνιζόμουν. Όμως, μίλησε με τον κ. Βρύζα τον Ιανουάριο, μου είπε πως με πιστεύει και πως ήθελε να μείνω και έτσι έμεινα. Αγωνίστηκα σε μερικά παιχνίδια αλλά στη συνέχεια και πάλι έμεινα εκτός. Αυτά όμως είναι πράγματα που θέλω να ξεχάσω”.

Για τους νεαρούς παίκτες;

“Έχω παίξει σε πολλά παιχνίδια στη Γαλλία και στον Πανθρακικό και ό,τι μπορώ να κάνω από την πλευρά μου για να τους βοηθήσω, θα το κάνω. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και να τα διδάξουμε. Και σε ότι αφορά αυτά που έχουν να κάνουμε την παρουσία τους στο γήπεδο όσο και έξω από αυτή”.

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ:

“Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο, στο Europa League. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Η φετινή μας πορεία δεν ήταν άσχημη, νομίζω ότι ήταν καλή, αλλά και για τους εαυτούς και για τον κόσμο μας, θέλουμε και αξίζουμε περισσότερα πράγματα”.

Για τον φίλο του Γκαρσία:

“Εντάξει, πάντα με τον Γκαρσία τα πηγαίναμε πολύ καλά και είχαμε καλές σχέσεις. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και του αρέσει να βοηθάει τους συμπαίκτες μου, όπως έχει βοηθήσει και εμένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε