Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρονάλντο: Αυτά είπε στον εισαγγελέα για την υπόθεση φοροδιαφυγής!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της εταιρείας που τον εκπροσωπεί κι αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή ύψους 14.700.000 ευρώ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) στο δικαστήριο Pozuelo de Alarcon και κατέθεσε για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

“Το ισπανικό ταμείο γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για το εισόδημά μου, καθώς έχει δοθεί κάθε πληροφορία σε αυτούς, ποτέ δεν έκρυψα τίποτα και ποτέ δεν προσπάθησα να αποφύγω φορολόγηση”, αναφέρει ο Ρονάλντο και προσθέτει:

“Πιστεύω πως όλοι πρέπει να πληρώνουν τους φόρους βάσει του εισοδήματός τους. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν τι ζητώ απ’τους συμβούλους μου να κάνουν: να έχουν τα πάντα ενημερωμένα και τα πάντα να πληρώνονται άμεσα, καθώς δεν θέλω προβλήματα.

Διατήρησα την δομή αυτών που διαχειρίζονταν τα οικονομικά μου όταν ήρθα στην Ισπανία απ’την Αγγλία, με δικηγόρους που μου πρότεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρκετό καιρό πριν καν σκεφτώ να έρθω στην Ισπανία. Η δομή ήταν κανονική στην Αγγλία, με επικύρωση ως νόμιμη απ’το αγγλικό ταμείο.

Είναι ώρα να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Πιστεύω στην δικαιοσύνη και ελπίζω πως και σε αυτήν την υπόθεση θα πάρει τη σωστή απόφαση.

Για να αποφύγω οποιαδήποτε περιττή πίεση ή οποιαδήποτε συμβολή σε μια παράλληλη δίκη, αποφάσισα ότι δεν θα προβώ σε άλλες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα μέχρι να ληφθεί η απόφαση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε