Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ρονάλντο: Δύσκολο να περάσουμε τον όμιλο

Ρονάλντο: Δύσκολο να περάσουμε τον όμιλο

Η Πορτογαλία συμμετέχει στον όμιλο “φωτιά” του Μουντιάλ μαζί με Βραζιλία και Ακτή Ελεφαντοστού και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην “AS” για τους στόχους της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχρισε την ομάδα του αουτσάιντερ.

 
Πιστεύω ότι ο όμιλος που έπεσε η Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολος. Το πρώτο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι καθοριστικό. Πρέπει να νικήσουμε, επειδή είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με μία νίκη. Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να περάσουμε τους ομίλους της διοργάνωσης. Πρέπει να σεβαστούμε την Ισπανία και είναι ένα από τα δικά μου φαβορί στη διοργάνωση. Εκτός από την Ισπανία, πιστεύω ότι η Βραζιλία, η Αγγλία, η Αργεντινή και η Γερμανία είναι τα μεγαλύτερα φαβορί. Το παιχνίδι με την Ισπανία θα σημαίνει ότι έχουμε περάσει από τους ομίλους και θα ήθελα να παίξουμε μαζί τους. Θα ήταν ένα φοβερό ματς, με μοιρασμένες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί η Ακτή Ελεφαντοστού. Εάν νικήσουμε σε αυτό το ματς, θα έχουμε 50% να προκριθούμε στην επόμενη φάση”, τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε