Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Ροπαλιά” στα Γιάννινα-Μοιρασιά στην Κομοτηνή

Μεγάλος πρωταγωνιστής στα Γιάννινα ο Επστάιν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΣ. “Κόλλησαν” στο μηδέν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης. Δείτε βίντεο.

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντένις Επστάιν ο Ηρακλής έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Γιάννινα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

 
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό όταν ο Σαϊτιώτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Η απάντηση του “γηραιού” ήρθε ένα λεπτό μετά και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Ο Επστάιν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γεωργιάδη, ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Γερμανός μέσος νίκησε από τα 11 μέτρα τον Ζαφειρόπουλο.
 
Στο 42΄ ο Μπούχαν έπιασε ένα φοβερό σουτ, είδε όμως την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοβαλέφσκι. Η ομάδα του Σάββα Κωφίδη έφτασε στην ανατροπή στο 52΄ όταν σε μία αντεπίθεση ο Επστάιν γύρισε υποδειγματικά την μπάλα στον Ντίκα, ο οποίος έκανε 1-2.
 
Το “σόου” του Γερμανού δεν σταμάτησε εδώ. Στο 86ο λεπτό ο Επστάιν έδωσε την ασίστ στον Κονέ που πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Ζαφειρόπουλου για το 1-3.
 
Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90΄ σε 3-2 με τον καλύτερο τους παίκτη στην αναμέτρηση, Σαϊτιώτη. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας για τα Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παραιτήθηκε ο Παράσχος

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Παράσχος): Σικαλιάς(Ζαφειρόπουλος 18′), Κώτσιος, Κανακούδης(Μπακαγιόκο 67′), Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μπουχάν, Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Ντιμπαλά, Σκαρντοβέλι, Γεωργιάδης(Μενδρινός 46′).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Σαρακατσάνος, Κατσαμπής, Περπερίδης, Ντιέ, Ντίκα(Κονέ 79′), Τουμά, Παπαστεργιανός, Ηλιάδης(Γιαννούλης 61′), Επστάιν, Μπόσνιακ(Παπαζαχαρίας 92′).

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός πήρε τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα του αγώνα αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
 
Οι “Αρκάδες” έφτασαν πιο κοντά στο γκολ αφού σε δύο περιπτώσεις σημάδεψαν το δοκάρι του Ταίρη. Την πρώτη στο 16ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Τσέζαρεκ και την δεύτερη με κεφαλιά του Μαρσελάο στο 66΄.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Καρτιέ): Ταΐρης, Αργυρίου (78′ Κωνσταντινίδης), Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Τζόκιτς (63′ Χαριτωνίδης), Μπερτράντ, Άλβες, Μπαχαρίδης, Φαγιάρδο, Καζάκης (70′ Στόικος), Μπουβάλ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βλάχος):Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Καρντόσο (76′ Εστέβες), Καρέρα (44′ Ρόκας), Βίλτσες (61′ Έντερ), Ουντότζι, Μπαστία, Τσέζαρεκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε