Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ροπαλιά” στην Τρίπολη, Αστέρας – Ηρακλής 0-4

Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη τους
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο “γηραιός” έκανε το καλύτερο φετινό του ματς σκορπίζοντας τους “Αρκάδες” και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ήταν καλύτερη σε ολόκληρο τον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον ικανοποιητικό κρίνεται για τον τραγικό Αστέρα.

 
Το σκορ άνοιξε στο 21΄ όταν ο Μάρα έστρωσε στον Ιάκομπ, ο οποίος με ένα δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39΄ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κονέ από τον Αργυρόπουλο, όμως ο νεαρός επιθετικός που ανέλαβε την εκτέλεση ηττήθηκε από τον Αναστασόπουλο.
 
Ο “γηραιός” όμως δεν πτοήθηκε από αυτή την εξέλιξη. Στο 56΄ο Κονέ έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ μετά από ατομική προσπάθεια και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν για δεύτερη φορά πέναλτι στο παιχνίδι μετά από ανατροπή του Ιάκομπ από τον Λαζαρίδη. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιλάνο που πλάσαρε ιδανικά για το 0-3. Το σόου του Ηρακλή συνεχίστηκε με τον Μιλάνο στο 72΄να κάνει… βόλτα στην δεξιά πλευρά της άμυνας των γηπεδούχων και να δίνει έτοιμο γκολ στον Ιάκομπ για το 0-4.
 
Ο μονόλογος του Ηρακλή συνεχίστηκε και στα τελευταία λεπτά και αν επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε