Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρόβας: Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ

Ρόβας: Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ

Σύνθημα νίκης από το Βασίλη Ρόβα που δήλωσε πώς ο Πανιώνιος έχει τις δυνατότητες να επικρατήσει του Τριφυλλιού και να επιστρέψει έτσι στα θετικά αποτελέσματα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο αμυντικός των κυανέρυθρων:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα. Ήταν μια κακή παρένθεση το πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα. Στο δεύτερο είχαμε καλή εικόνα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε ισοφαρίσει. Πιστεύω κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε έως τώρα στο πρωτάθλημα».

Για την ψυχολογία που έχει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Πλατανιά:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός όπου πηγαίνει θέλει να κερδίζει. Θα είναι ψυχολογικά πιεσμένοι από το αποτέλεσμα στον Πλατανιά, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στον Παναθηναϊκό:

«Είναι μια ομάδα συνόλου και η αλλαγή προπονητή τους ανέβασε ψυχολογικά. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και πολλούς νεαρούς ταλαντούχους. Πιστεύω ότι πρέπει να τον προσέξουμε συνολικά. Όπως σας είπα πριν, κοιτάζω πάντα την ομάδα μου. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι που είναι δύσκολο».

Για το ενδεχόμενο η διαφορά των δύο ομάδων να αυξηθεί στους 8 βαθμούς:

«Τον πήχη τον ανεβάσαμε πολύ ψηλά, άθελά μας, εμείς και ο κόσμος πλέον έχει απαιτήσεις από εμάς. Πιστεύω πως αν κερδίσουμε θα είναι πολύ σημαντική η νίκη για τη συνέχεια. Οι 8 βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά και πιστεύω πως θα μας κρατήσει μέσα στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας»..

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε