Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρουίς, Γκρέκο και άλλους δύο

Ρουίς, Γκρέκο και άλλους δύο

Οι συναντήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ με την διοίκηση του Ολυμπιακού οριστικοποίησαν το μεταγραφικό σχεδιασμό. Στο “λιμάνι” κινούνται άμεσα για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς και του Λεάντρο Γκρέκο, ενώ ακολουθούν στόπερ και ένας ακόμα μέσος.

Μετά την προετοιμασία στην Αυστρία, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχηματίσει μία πρώτη άποψη για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του. Την Τετάρτη στο ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς οριστικοποιήθηκε ουσιαστικά το μεταγραφικό πλάνο.

Ο Ζαρντίμ άναψε το πράσινο φως για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ρουίς και Γκρέκο. Για τον πρώτο το θέμα δείχνει τυπικό. Οι μάνατζερ έχουν μειώσει τις απαιτήσεις τους και ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του από την Χιμνάσια Λα Πλάτα έναντι 700.000 ευρώ.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Λεάντρο Γκρέκο ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ζαρντίμ για την μεσαία γραμμή καθώς θέλει οπωσδήποτε έναν αριστεροπόδαρο σε αυτή τη θέση. Η “σφήνα” της Πέσκαρα έκανε… ντέρμπι την συγκεκριμένη μεταγραφή, ωστόσο ο Ολυμπιακός με σύμμαχο τον παίκτη και τις καλές σχέσεις που έχει με την Ρόμα αναμένεται να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη συνάντηση με τον Ζαρντίμ, ο Κοβάσεβιτς παρέδωσε στον Πορτογάλο μία λίστα με τους υποψήφιους στόπερ και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον προπονητή των “ερυθρόλευκων” ο οποίος έχει ακόμα 1-2 περιπτώσεις στο μυαλό του. Παράλληλα, ο Ζαρντίμ ζήτησε ακόμα έναν μέσο με το όνομα του Πατρίσιο Ροντρίγκεζ της Ιντεπεντιέντε να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Κάρολ: Επιθετική η φιλοσοφία του Ζαρντίμ

“Έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες” (VIDEO)

Επέστρεψε από την Αυστρία ο Ολυμπιακός – Συνάντηση Ζαρντίμ – Μαρινάκη

Επιμένουν οι Άγγλοι – Άρσεναλ και Λίβερπουλ για Μιραλάς!

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μιραλάς

“Μάχη” Ολυμπιακού με Πεσκάρα για τον Γκρέκο

Διαβάστε περισσότερα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε