Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Σαλπάρουν για Ευρώπη οι “Αργοναύτες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Καβάλα επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή μετά από ένα κακό ματς και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο δεύτερο λεπτό άγγιξαν το γκολ όμως η κεφαλιά του Νικουλάε σταμάτησε στο δοκάρι του Ελευθερόπουλος. Ο Ηρακλής σταδιακά ισορρόπησε και ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Γκαλίνοβιτς να λέει “όχι” στο τετ α τετ με τον Σολτάνι.
 
Στην επανάληψη η Καβάλα ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με την κεφαλιά του Τόμασιτς στο 65΄. Επτά λεπτά αργότερα ο Ντάνι πιάστηκε στα χέρια με τον Αμπντούν με τον διαιτητή να τους δείχνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια το ματς άνοιξε με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τους χώρους και να φτάνουν σε δεύτερο τέρμα στο 81΄, όταν ο Ντικρόκ βρήκε με φανταστική σέντρα τον Ονουάτσι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.
 
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φρέτζελ στο ντεμπούτο του, στο 93΄, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Περεϊρίνια.
 
Με αυτή τη νίκη η Καβάλα έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ. Αντίθετα ο Ηρακλής έμεινε στους 22 και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Καβάλα(Χένρικ Κάσπερτσακ):Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς , Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Ντικρόκ, Ντιέ, Βουτσίσεβιτς (74′ Περεϊρίνια), Ονουάτσι (90′ Περτζέλ), Αμπντούν, Νικουλάε (88′ Ναζλίδης)
Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Ντάνι, Ζέρκα (73΄Βουτσιάς), Καρλίνιος (46΄Ρόμπλες), Μαχόπ (56΄Βέλλιος), Ιάκομπ, Σολτάνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε