Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Σάλπι” – Μήτρογλου σημειώσατε Χ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν τον Παναθηναϊκό και έμειναν στο 1-1. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαλπιγγίδη αλλά ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 67′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες δεν έθελξαν με την απόδοση τους στο Περιστέρι και ήταν φανερό ότι καμία δεν επιθυμούσε να ρισκάρει για τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό το έκανε με τον ιδανικό τρόπο στο 29′ όταν ο Σαλπιγγίδης πήρε την ασίστ από τον Λαζάρ και πλάσαρε τον Ράντμαν.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πρώτο μέρος αλλά το έκανε στο δεύτερο αφού αρχικά ο ΠΑΟΚ στο 65′ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Λαζάρ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου έφυγε από οριακή θέση στην πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 2.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46′ Καραμάνος), Τομάς, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (63′ Αναστασάκος), Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης (46′ Μπρίτο), Μήτρογλου, Δημούτσος.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82′ Ίβιτς), Μαλεζάς, Λίνο (76′ Γεωργιάδης), Φωτάκης, Λαζάρ, Αθανασιάδης, Έττο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε