Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαλπιγγίδης: Δεν υπάρχει φαβορί στο ματς με τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατά τη βράβευση του ως MVP της 10ης αγωνιστικής δεν απόδέχτηκε τον τίτλο του φαβορί για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει σε όλα τα ματς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής και μίλησε…

Για τον ΠΑΟΚ: “Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, είμαστε στην δεύτερη θέση και θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει πως θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, κάτι που κάνουμε όλα τα τελευταία χρόνια. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, ξέρουμε πως το καλοκαίρι ήταν λίγο περίεργο σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας, με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ δουλεύουμε καλά και ελπίζω να βελτιωνόμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική. Εύχομαι κάθε εβδομάδα να βρίσκεται εδώ ένα παιδί να παίρνει το βραβείο γιατί αυτό θα σημαίνει πως παίζουμε καλά, θα βάζουμε όμορφα γκολ και αυτό πάνω από όλα θα βοηθά την ομάδα.”

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν: “Όταν είσαι στην δεύτερη θέση για να διατηρηθείς και να πας ψηλά πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς. Όταν έχεις αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δύο μεγάλες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα έξτρα κίνητρο, αλλά αν κερδίζεις αυτές τις ομάδες και χάνεις από θεωρητικά μικρότερου επιπέδου τότε δεν έχει νόημα. Γιατί τρεις βαθμούς παίρνεις με τον Παναθηναϊκό, τρεις και με μία άλλη ομάδα. Κατά συνέπεια όλα τα ματς είναι σημαντικά.”

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: “Αυτό αφορά τα παιδιά που βρίσκονται εκεί. Δεν πρέπει να απασχολεί εμάς, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.”

Για το πως δέχονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Δεν με αγχώνει εμένα προσωπικά, το ίδιο ελπίζω και για τα παιδιά αλλά δεν θα πρέπει να μπούμε με την σκέψη στο γήπεδο πως κάποια από τις δύο ομάδες είναι φαβορί. Ο Παναθηναϊκός όλοι ξέρουμε πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα φέτος, αλλά δεν παύει να είναι ο Παναθηναϊκός και να έχει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα 90 λεπτά και να μην μας απασχολούν τέτοιου είδους θεωρίες. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πως θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε