Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σαλπιγγίδης: Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τις επιπτώσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν στον “δικέφαλο του βορρά” από την οικονομική κρίση και τις αποχωρήσεις παικτών μίλησε ο Δημήτρης Σαλπίγγιδης που στάθηκε στην κοινή επιθυμία του ίδιου και της διοίκησης να μείνει για πολλά χρονιά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής επιθετικός στο περιθώριο της βράβευσης του ως MVP της 17ης αγωνιστικής:

Για το παρόν και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
 «Μέχρι σήμερα είχαμε προβλήματα. Και η διοίκηση και εγώ με μία μικρή μερίδα του κόσμου. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλήσαμε για ποσά και για αριθμούς. Αυτή την περίοδο προέχει η ομάδα να λύσει τα προβλήματά της που αφορούν όλα τα παιδιά. Εφόσον όλα είναι καλά δεν έχω λόγο να μην μείνω περισσότερα χρόνια. Υπάρχει διάθεση και από εμένα και από την διοίκηση. Σήμερα όλα δείχνουν θετικά».

Κάναμε μία συζήτηση αλλά αυτή την στιγμή προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Συμφωνήσαμε με την διοίκηση ότι αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις. Αυτό δεν θα γίνει τώρα σε πέντε ή δέκα ημέρες. Αν όλα πάνε καλά και από την δική μου πλευρά και από την διοίκηση οι συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος το καλοκαίρι».

Για το βαρύ πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και αυτόν σκεφτόμαστε. Οι άλλοι αγώνες ακολουθούν. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μια και παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλύτερη ομάδα».

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ έπειτα από τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας: 
«Πρώτα απ’ όλα έφυγαν αξιόλογα παιδιά που δέθηκαν με την ομάδα. Τους ευχόμαστε καλή τύχη. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα είτε τώρα που έφυγαν τα παιδιά, είτε που θα φύγω εγώ, είτε που θα φύγουν όλοι όσοι τώρα παίζουν. Πιστεύω ότι τώρα που η οικονομία χτυπάει και το ποδόσφαιρο και έχει επιπτώσεις στην δική μας ομάδα, καλό θα είναι να δώσουμε βάση στα παιδιά της β’ ομάδας και γενικά σε Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση αποτελείται από παλιούς αθλητές και αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Η ομάδα έχει καλές και κακές στιγμές. Μπορεί να κάνουμε και κάποια κοιλιά. Εύχομαι επάνω σε αυτό το διάστημα να είμαστε και τυχεροί».

Για τον ηγετικό ρόλο που έχει, παράλληλα με την ευθύνη να βάζει στο κλίμα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές
: «Αυτό δεν είναι κάτι που το νιώθεις. Εφόσον υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα τα παιδιά απορροφούνται καλύτερα. Εγώ προσπαθώ να λειτουργώ πάντα για το καλό της ομάδας και αυτό θα κάνω είτε υπάρχουν άλλοι παλιότεροι, είτε όχι». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε