Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαν να μην… χώρισαν ποτέ – Ζαγοράκης και Βρύζας προχωρούν με το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Μετά από μία εξάωρη συνάντηση, οι δυο άντρες των Θεσσαλονικέων άφησαν πίσω τους ότι χώρισε τους δρόμους τους πριν από ένα χρόνο και πλέον συνεχίζουν ενωμένοι. Την Τετάρτη το νέο ραντεβού με Βιτόλο.
Ψάχνει αντίπαλο για την Κυριακή ο ΠΑΟΚ

Την τελευταία φορά που τέθηκε πάλι θέμα επιστροφής του Βρύζα στον “Δικέφαλο του Βορρά”, ο τελευταίος εξήγησε ότι οι λόγοι για τους οποίους πέρασε την πόρτα της εξόδου τον περασμένο Αύγουστο δεν εξέλειπαν. Στη σημερινή τους συνάντηση πάντως φαίνεται πως λύθηκαν οι όποιες διαφορές οδήγησαν στη διάλυση του άλλοτε αχώριστου διδύμου.

 
Μια ενωτική κίνηση σε περίοδο που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομική στενότητα και που η μείωση του μπάτζετ και τα σενάρια περί αποχώρησης παικτών έχει προκαλέσει νευρικότητα στη διοίκηση και ανησυχία στους φίλους της ομάδας.
 
Οι δυο άντρες προσπάθησαν να βάλουν σε μια σειρά τα βασικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Το αγωνιστικό, το οικονομικό, το διοικητικό και τον διαφοροποιημένο ρόλο του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά αλλά με λιγότερες αρμοδιότητες.
 
Την Παρασκευή θα συνταξιδέψουν με τελικό προορισμό το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της επαναπρόσληψής του Βρύζα θα έρθει όταν λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με την ομοσπονδία.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο, το ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ θα γίνει τελικά την Τετάρτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε